Η Εποχή του Σίγκμαρ- ΤΑΞΗ-Lord-Celestant πάνω σε Dracoth

Lord-Celestant πάνω σε Dracoth

Κίνηση: 10’’

Σώζει: 3+

Τραύματα: 7

Ανδρεία: 9


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Ο Lord-Celestant είναι ένα μοντέλο. Είναι οπλισμένος με την Τεμπέστος Σφύρα και ιππεύει Dracoth. Το Dracoth πολεμά με τα Δόντια και τα Νύχια του.






Αγχέμαχα Όπλα
Βεληνεκές
Επιθέσεις
Για να κτυπήσει
Για να πληγώσει
Διάρρηξη
Πλήγμα
Τεμπέστος Σφύρα
2’’
3
3+
2+
-1
Ζ3
Δόντια και Νύχια του Dracoth
1’’
3
3+
3+
-1
1

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Αναπόφευκτη Εκδίκηση: Αν αυτό το μοντέλο κάνει έφοδο αυτόν τον γύρο, τότε κάνει Ζ3 επιπλέον επιθέσεις με την Τεμπέστος Σφύρα.

Αφόρητη ζημιά: Αν το «για να πληγώσει» ζάρι στου Dracoth στις επιθέσεις του με τα Δόντια και  τα Νύχια είναι 6 ή περισσότερο, τότε τα πλήγματα είναι Ζ6 αντί για 1.

Η Πνοή της Καταιγίδας: Μπορείτε με αυτό μοντέλο να εκτελέσετε την επίθεση Πνοή της Καταιγίδας κατά την διάρκεια της Φάσης της Εκτέλεσης Βολών. Για να πραγματοποιηθεί η επίθεση αυτή επιλέξτε ένα σημείο στο πεδίο της μάχης το οποίο βρίσκεται εντός 12’’ από το σημείο που επιλέξατε. Ρίξτε ζάρι για κάθε φίλια ή εχθρική μονάδα που βρίσκεται εντός 2’’ από το σημείο που επιλέξατε. Αν μία μονάδα φέρει στο ζάρι 4 και άνω τότε δέχεται Ζ3 θανάσιμα πλήγματα.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
Άρχοντας του Στρατεύματος: Αν αυτό το μοντέλο είναι ο στρατηγός σας και χρησιμοποιήσει αυτήν την ικανότητα, τότε στην επόμενη Φάση του Ήρωα δεν χρειάζεται να κάνετε την δοκιμασία αντοχής για αυτό το μοντέλο ή για οποιαδήποτε φίλια μονάδα με την λέξη-κλειδί STORMCAST ETERNAL που βρίσκεται σε απόσταση 24’’ από αυτό το μοντέλο στην αρχή της Φάσης της Δοκιμασίας Αντοχής

PITCHED BATTLES

Ελάχιστο Μέγεθος Μονάδος
Μέγιστο Μέγεθος Μονάδος
Πόντοι
Ρόλος Μάχης
Σημειώσεις
Lord-Celestant on Dracoth
1
1
220
Ηγέτης



ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ
CELESTIAL, STORMCAST ETERNAL, HERO, LORD-CELESTANT



https://www.dropbox.com/s/qs06dpt58l9iff7/%CE%97%20%CE%95%CF%80%CE%BF%CF%87%CE%AE%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CE%A3%CE%AF%CE%B3%CE%BA%CE%BC%CE%B1%CF%81-%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%97-Lord%20Celestant%20%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%89%20Dracoth.pdf?dl=0

Comments