Η Εποχή του Σίγκμαρ-ΧΑΟΣ-Khorne Bloodbound-Mighty Lord of Khorne

MIGHTY LORD OF KHORNE

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Ο Mighty Lord of Khorne είναι ένα μοντέλο. Είναι οπλισμένος με τον Πέλεκυ του Khorne και συνοδεύεται από ένα Λαγωνικό Σάρκας. Το Λαγωνικό Σάρκας πολεμά με τα νύχια του.

ΚΙΝΗΣΗ: 5’’
ΤΡΑΥΜΑΤΑ: 6
ΣΩΖΕΙ: 3+
ΑΝΔΡΕΙΑ: 9



Αγχέμαχα όπλα
Βεληνεκές
Επιθέσεις
Για να κυπήσει
Για να πληγώσει
Διάρρηξη
Τραύματα
Πέλεκυς του Khorne
1΄΄
3
3+
3+
-1
Ζ3
Τα νύχια του Λαγωνικού Σάρκας
1’’
4
3+
4+
-
1

  
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Το Περιδέραιο του Κhorne: Το Λαγωνικό Σάρκας φορά το Περιδέραιο του Khorne, το οποίο δίνει στον κάτοχό του την δυνατότητα να λύνει μάγια όπως  οι Μάγοι.

Ο Πέλεκυς που σχίζει την Πραγματικότητα: Στο τέλος της Φάσης της Μάχη, ρίξτε ένα ζάρι για κάθε εχθρικό μοντέλο που υπέστει ένα ή περισσότερα πλήγματα από τον Πέλεκυ του Κορν αλλά δεν σκοτώθηκε. Στο 5+ ο πέλεκυς σχίζει την πραγματικότητα και στέλνει το θύμα στο βασίλειο του Κορν. Το μοντέλο πλέον θεωρείται νεκρό.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
Άρχοντας της Αιματοχυσίας: Αν αυτό το μοντέλο είναι ο στρατηγός σας και χρησιμοποιήσει αυτή την ικανότητα, διαλέξτε μέχρι 3 φιλικές μονάδες που έχουν τις λέξεις-κλειδιά MORTAL και KHORNE οι οποίες βρίσκονται σε απόσταση έως 24’’ από το μοντέλο αυτό στην Φάση του Ήρωα. Μέρι το τέλος της επόμενης Φάσης του Ήρωα, όταν ρίχνετε ζαριές Εφόδου για αυτό το μοντέλο ή για τις μονάδες που επιλέξατε, ρίξτε 3 ζάρια αντί για 2, και χρησιμοποιήστε τα 2 μεγαλύτερα σε αξία ζάρια για να υπολογίσετε το σύνολο της κίνησης της εφόδου των μονάδων. 

PITCHED BATTLES
ΜΟΝΑΔΑ
ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ
ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ
ΠΟΝΤΟΙ
ΡΟΛΟΣ ΜΑΧΗΣ
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Mighty Lord of Khorne
1
1
140
Ηγέτης



ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ
CHAOS, MORTAL, KHORNE, HERO, MIGHTY LORD OF KHORNE



Comments