Η Εποχή του Σίγκμαρ-ΧΑΟΣ-Slaves to Darkness-Warriors of Chaos

WARRIORS OF CHAOS

ΚΙΝΗΣΗ: 5’’
ΤΡΑΥΜΑΤΑ: 2
ΣΩΖΟΥΝ: 4+
ΑΝΔΡΕΙΑ: 6







ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μία μονάδα Warriors of Chaos έχει 10 ή περισσότερα μονάδα. Κάποιες μονάδες φέρουν Χαοτικό αγχέμαχο όπλο ή Δορυπέλεκεις και κουβαλούν Χαοτικές Ρουνικές Ασπίδες. Κάποιες μονάδες αφήνουν κατά μέρος την άμυνα και χρησιμοποιούν δίχειρες Χαοτικές Μεγάλες Λεπίδες ή εισέρχονται στην μάχη με δύο Χαοτικά αγχέμαχα όπλα σε κάθε χέρι.


Αγχέμαχα όπλα
Βεληνεκές
Επιθέσεις
Για να κτυπήσουν
Για να πληγώσουν
Διάρρηξη
Τραύματα
Χαοτικό αγχέμαχο όπλο
1΄΄
2
3+
4+
-
1
Χαοτικός Δορυπέλεκυς
2’’
2
4+
4+
-
1
Χαοτική Μεγάλη Λεπίδα
1’’
2
4+
3+
-1
1


ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΠΡΟΜΑΧΟΣ
Ο ηγέτης της μονάδας είναι ο Φιλόδοξος Πρόμαχος. Προσθέστε 1 στο αποτέλεσμα του ζαριού Για να Κτυπήσουν του Φιλόδοξου Προμάχου.  

ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ
Μοντέλα από αυτήν την μονάδα μπορούν να γίνουν Σημαιφόροι. Αν αυτή η μονάδα περιέχει Σημαιοφόρο, προσθέστε συν 1 στην Ανδρεία των μοντέλων.

ΣΑΛΠΙΓΚΤΗΣ
Μοντέλα από αυτήν την μονάδα μπορούν να γίνουν Σαλπιγκτές. Αν η μονάδα έχει Σαλπιγκτή, προσθέστε συν 1 στις ζαριές Τρεξίματος και Εφόδου.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Το στίγμα του Χάους: Αν επιθυμείτε, όταν στήνετε αυτήν την μονάδα μπορείτε να επιλέξετε μία από τις κάτωθι λέξεις-κλειδιά για την διάρκεια της μάχης:  KHORNE, TZEENTCH, NURGLE, SLAANESH.

Οργισμένη Φρενίτιδα: Οι Warriors of Chaos που φέρουν λεπίδα σε κάθε χέρι μπορούν να τσακίσουν την άμυνα των εχθρών τους. Μπορεί να ρίξετε ξανά τις ζαριές Για να Κτυπήσουν που ήλθαν 1 για τους Warriors of Chaos που έχουν ζεύγος Χαοτικών αγχέμαχων όπλων.

Χαοτικές Ρουνικές Ασπίδες: Ρίξτε ζάρι κάθε φορά που αυτή η μονάδα δέχεται Θανάσιμο Τραύμα. Στο 5 και στο 6 το Θανάσιμο Τραύμα αγνοείται.

Λεγεώνες του Χάους: Αν αυτή η μονάδα περιέχει 20 ή παραπάνω μοντέλα , τότε μπορείτε να ρίχνετε ξανά τα ζάρια Σωσίματος που έλθουν 1.


PITCHED BATTLES

Ελάχιστο Μέγεθος Μονάδας
Μέγιστο Μέγεθος Μονάδας
Πόντοι
Ρόλος Μάχης
Σημειώσεις
Chaos Warriors
10
30
180
Battleline



Λέξεις-Κλειδιά
CHAOS, MORTAL, SLAVE TO DARKNESS, WARRIORS OF CHAOS


Συμβουλή: Χρησιμοποιείστε το ζεύγος των Χαοτικών αγχέμαχων όπλων. Το ρίξιμο ξανά όλων των άσσων Για να κτυπήσουν είναι προτιμότερες από το 33% του σωσίματος ενός θανάσιμου τραύματος.  


Comments