Star Wars Armada: Αυτοκρατορικό Ελαφρύ Καταδρομικό


Το Αυτοκρατορικό Ελαφρύ Καταδρομικό είναι εκείνο που επεκτείνει την κυριαρχία της Αυτοκρατορίας σε όλον τον Γαλαξία. Ο ρόλος τους ως σκάφη επικοινωνίας και αποκλεισμού είναι να καταπνίξουν τις εστίες των Επαναστατών στο Εξώτερο Όριο. Πολεμώντας τους Επαναστάτες με τετραπλά λέιζερ, τουρμπλέιζερ, με πυραύλους κλονισμού, αυτά τα αξιόπιστα σκάφη αποτελούν μία πολυποίκιλη απειλή. Αν έχουν τους αριθμούς, αποτελούν  απειλή ακόμη και για μεγαλύτερα εχθρικά σκάφη.




Το Αυτοκρατορικό Ελαφρύ Καταδρομικό είναι ένα σκάφος επικοινωνίας και παρεμπόδισης, το οποίο χρησιμοποιείται από την Αυτοκρατορία για να εξαπλώσει την κυριαρχία της σε όλο τον Γαλαξία. Ταχύτερα και πιο ευέλικτα από έναν Αστροκαταστροφέα, τα ελαφρά καταδρομικά κλάσης Arquitens συχνά αναπτύσσονταν στο Εξώτερο Όριο βοηθώντας στην κατάπνιξη μεμονωμένων θυλάκων επαναστατών.  


Εννοείται πως η ταχύτητα είναι μόνο ένα μέρος της απειλής που παρουσιάζει. Το ελαφρύ καταδρομικό είναι από μόνο του ένα πανίσχυρο σκάφος, οπλισμένο με τετράδυμα λέιζερ, τουρμπολέιζερ, και πυραύλους κλονισμού. Σε πληθώρα, μπορεί να απειλήσουν και τα μεγαλύτερα εχθρικά σκάφη. 

Στην Αρμάδα, το πακέτο επέκτασης με το Αυτοκρατορικό Ελαφρύ Καταδρομικό παρουσιάζει ένα σκάφος που έχει την δυνατότητα να είναι γρήγορο, και να παρέχει υποστήριξη στις επιχειρήσεις της Αυτοκρατορίας με την πλευρική ισχύ πυρός που διαθέτει. Επίσης, πέρα από το βαμμένο σκάφος κλάσης Arquitens, το πακέτο επέκτασης περιέχεθ δύο κάρτες σκαφών, οκτώ κάρτες αναβάθμισης, τον νέο διοικητή Moff Jerjerrod, ο οποίος επιτρέπει στα σκάφη σας να αντιδρούν ταχύτερα σε συγκεντρώσεις αστεροειδών ή σε οποιοδήποτε εμπόδιο μπορεί να βρεθεί μπροστά τους. Θα βρείτε επίσης όλους τους δείκτες εντολών και μάρκες που χρειάζονται για να υπερκεράσετε τις θέσεις των Επαναστατών με το ελαφρύ καταδρομικό σας, και για να εισέλθετε σε μία νέα εποχή Αυτοκρατορικών τακτικών μάχης.    






Κατάλογος Περιεχομένων

1 Πλαστικό Αυτοκρατορικό Ελαφρύ Καταδρομικό
1 Πλαστική βάση
2 Δείκτες Εντολών
1 Δείκτης Ταχύτητας
1 Μάρκα Ταυτότητας Σκάφους
4 Δείκτες Ασπίδων με συνδετήρες
4 Μάρκες Αμύνης
4 Μάρκες Εντολών
4 Μάρκες Νίκης
1 Μάρκα Ταυτότητος Κυρίου Σκάφους
2 Μάρκες Ταυτότητος Σκάφους
2 Μάρκες Ταυτότητος Μοιρών
2 Κάρτες Σκαφών
  1. Arquitens-class Ελαφρύ Καταδρομικό

  2. Arquitens-class Καταδρομικό Διοίκησης

8 Μάρκες Αναβάθμισης
  1. *Moff Jerjerrod

  2. *Minister Tua

  3. Damage Control Officer

  4. Reinforced Blast Doors

  5. Dual Turbolaser Turrets

  6. Centicore

  7. Hand of Justice




To Αυτοκρατορικό Ελαφρύ Καταδρομικό φέρνει μία νέα μάρκα Αμύνης: Μάρκα Αμύνης Περιορισμού (Contain Defense Token).

Περιορισμός: Ένα σκάφος μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτήν την μάρκα ώστε να αποτρέψει τον επιτιθέμενο να χρησιμοποιήσει το σύνηθες αποτέλεσμα που παράγει το Κρίσιμο Κτύπημα. Ο Επιτιθέμενος μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα Κρίσιμου Κτυπήματος, όπως εκείνο που δίνεται από μία κάρτα αναβάθμισης.










Comments