STAR WARS ARMADA (gr)





Είναι περίοδος εμφυλίου πολέμου. Τα αστρικά συστήματα του γαλαξία κυριαρχούνται από την δύναμη της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας. Τα φοβερά Star Destroyers έχουν φέρει, χάρη στον τρόμο που προκαλούν, την υποταγή άπειρων κόσμων. Παρ’ όλη αυτή την απειλή, μία μικρή αλλά αποφασιστική Επαναστατική Συμμαχία σχηματίστηκε για να αντιμετωπίσει την Αυτοκρατορία. Από τις κρυμμένες βάσεις τους, Επαναστάτες διοικητές οδηγούν τους στόλους τους σε παράτολμες επιδρομές για να τις προστατεύσουν από βομβαρδισμούς και αποκλεισμούς. Ογκώδη διαστημόπλοια και ορδές από σμήνη συμπλέκονται σε τρομερές μάχες σε όλον τον γαλαξία.






Το STAR WARS ARMADA είναι ένα παιχνίδι με διαστημικές μάχες για δύο άτομα. Σε κάθε παιχνίδι οι παίκτες παίρνουν τον ρόλο των Αυτοκρατορικών ή Επαναστατών ναυάρχων, κατευθύνοντας τους στόλους τους και άπειρα όπλα σε εκρηκτικές συμπλοκές. Ο ναύαρχος που θα βγει νικητής θα στείλει τα λείψανα του αντίπαλου στόλου στο υπερδιάστημα αναζητώντας συγχώρεση για την αποτυχία τους.








Τα μοντέλα στο STAR WARS ARMADA είναι σε σχετική κλίμακα. Με αυτόν τον τρόπο τα αγαπημένα μας και εικονικά πλοία από τον Πόλεμο των Άστρων να κάνουν την εμφάνισή τους στο παιχνίδι. Είναι ήδη βαμμένα, οπότε ανοίγετε την συσκευασία και παίζετε αμέσως!

Ο Αντικειμενικός Σκοπός του παιγνιδιού είναι να καταστραφεί ο αντίπαλος στόλος ή το μεγαλύτερο μέρος αυτού μετά το πέρας του έκτου γύρου. Στην περίπτωση που καταστραφούν όλα τα σκάφη ενός παίκτη, τότε το παιγνίδι τελειώνει αυτόματα.

Το παιγνίδι παίζεται σε έξι γύρους. Κάθε γύρος χωρίζεται σε τέσσερις φάσεις:


Πίνακας Επιλογών Εντολών 
1. Φάση Εντολών (Command Phase): Σε αυτήν την φάση οι παίκτες αναθέτουν στα πλοία τους command dials.
2. Φάση Σκαφών (Ship Phase): Σε αυτήν την φάση, οι παίκτες εναλλάξ επιτίθενται με τα σκάφη τους και τα κινούν.
3. Squadron Phase: Σε αυτήν την φάση, οι παίκτες εναλλάξ επιτίθενται με τις μοίρες των διαστημοπλοίων τους ή τις κινούν.
4. Status Phase: Οι παίκτες ετοιμάζουν όλα τα Defence Tokens και γυρίζουν την Μάρκα Πρωτοβουλίας (Initiative token)


Αν θέλετε να μάθετε να παίζετε το SW:Armada, διαβάστε το βιβλίο των κανόνων!
https://www.dropbox.com/s/seh2gkkntzs72m0/Star%20Wars%20Armada-Rulebook.pdf?dl=0

Οδηγός αναφοράς στους κανόνες
https://www.dropbox.com/s/q9mc1od6oidu42u/Star%20Wars%20Armada-Rules%20Reference%20Guide.pdf?dl=0

Συχνές ερωτήσεις
https://www.dropbox.com/s/tetwqnn0yn960pp/Star%20Wars%20Armada-faq_v411.pdf?dl=0






Comments