Η Εποχή του Σίγκμαρ-ΧΑΟΣ-Chaos Sorcerer Lord



CHAOS SORCERER LORD
ΚΙΝΗΣΗ: 5’’
ΣΩΤΗΡΙΑ: 5+
ΤΡΑΥΜΑΤΑ: 5
ΑΝΔΡΕΙΑ: 7

Αγχέμαχα Όπλα
Βεληνεκές
Επιθέσεις
Για να Κτυπήσει
Για να Πλήξει
Διάρρηξη
Πλήγματα
Chaos Runestaff
2’’
1
4+
3+
-1
Ζ3
Chaos Runesword
1’’
1
4+
4+
-
1
Chaos Steed’s Flailing Hooves
1’’
2
4+
5+
-
1

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Ο Chaos Sorcerer Lord είναι ένα μοναδικό μοντέλο, οπλισμένος με το Chaos Runestaff. Επίσης, πολλοί Chaos Sorcerer Lords φέρουν στην μάχη Chaos Runesword.

ΑΤΙ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
Κάποιοι Chaos Sorcerer Lords ιππεύουν στην μάχη Άτι του Χάους. Αυτά τα μοντέλα έχουν κίνηση 10’’ αντί για 5’ και προσθέτουν στις επιθέσεις τους τις Chaos Steed’s Flailing Hooves.

ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ
Αινιγματικά Οράματα: Στην δική σου φάση του Ήρωα, διάλεξε είτε τον Chaos Sorcerer Lord είτε μία μονάδα εντός 10" για να λάβουν το δώρο της πρόγνωσης. Μέχρι την επόμενή σου φάση του Ήρωα, μπορείς να ρίξεις για εκείνη την μονάδα τα ζάρια που έφερες 1 όταν είναι να Σώσεις.

Το Σημάδι του Χάους: Εάν επιθυμείς, όταν στήσεις αυτό το μοντέλο, μπορείς να του δώσεις μίας από τις ακόλουθες λέξεις-κλειδιά: Tzeentch, Nurgle ή Slaanesh.

ΜΑΓΕΙΑ
Ο Chaos Sorcerer Lord είναι μάγος. Μπορεί να δοκιμάζει να κάνει ένα ξόρκι σε κάθε δική σου φάση του Ήρωα και να προσπαθεί να λύσει ένα ξόρκι στον αντίπαλο γύρο του Ήρωα. Επίσης γνωρίζει το ξόρκι Κρυφού Βέλους, το ξόρκι της Μυστικής Ασπίδας, και το ξόρκι της Δαιμονικής Δύναμης.

ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
Ο Sorcerer εναποθέτει στους οπαδούς του την ουσία των Δαιμόνων, ενισχύοντάς τους τις ικανότητες, την δύναμη και την αντοχή τους σε ανίερα επίπεδα. Η Δαιμονική Δύναμη έχει αξία επίκλησης 5.

Αν το ξόρκι επιτύχει, διάλεξε τον μάγο ή μία μονάδας εντός 18’’. Μέχρι το τέλος της δικής σου επόμενης φάσης του Ήρωα, μπορείς για την μονάδα που επέλεξες, να ρίξεις ξανά όλες τις ζαριές κτυπήματος που έλθουν 1, τις ζαριές πλήγματος που έλθουν 1, και τις ζαριές Σωτηρίας που έλθουν 1 .

PITCHED BATTLE

Ελάχιστο Μέγεθος Μονάδας
Μέγιστος Μέγεθος Μονάδας
Πόντοι
Ρόλος Μάχης
Notes
Chaos  Sorcerer Lord
1
1
140
Ηγέτης



CHAOS, MORTAL, SLAVE TO DARKNESS, HERO, WIZARD, CHAOS SORCERER LORD


Comments