Runebound- H Φάση της Κίνησης

Το σύμβολο κίνησης του χαρακτήρα
Η ΚΙΝΗΣΗ
Μπορείτε να ξοδέψετε έναν πόντο δράσης για να κινηθείτε. Όταν είναι να κινηθείτε, μπορείτε να μετακινηθείτε σε διπλανό εξάγωνο ή να ρίξετε ζάρια εδάφους ίσα με την ταχύτητα σας.

Κάθε ζάρι εδάφους έχει διάφορα σύμβολα σημείων εδάφους, και κάθε εξάγωνο πάνω στο χάρτη είναι ενός συγκεκριμένου τύπου. Άλλα διάφορα σημεία εδάφους (όπως οι όχθες γύρω από λίμνες) μπορούν να αγνοηθούν όταν είναι να διευκρινίσετε του τί είδους εδάφους είναι εκείνο το εξάγωνο.

Μπορείτε επίσης να καταβάλλετε τις δυνάμεις σας (exert) και να ρίξετε ξανά ένα ζάρι κίνησης που δεν επιθυμείτε. Μπορείτε να το κάνετε όσες φορές θέλετε, αρκεί να έχετε κάρτες επιδεξιότητας (skill) στο χέρι σας.


Τα σύμβολα των ζαριών

Όταν ρίχνετε τα ζάρια για να μετακινηθείτε σε ένα νέο εξάγωνο, για κάθε εξάγωνο που θέλετε να εισέλθετε θα πρέπει να έχετε αντίστοιχο σύμβολο επάνω στο ζάρι. Το ζάρι Wild ταιριάζει σε κάθε είδους τύπο εδάφους.


Η Πόλη του Talamir
Είσοδος σε πόλεις
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σύμβολο εδάφους για να εισέλθετε σε εξάγωνο πόλης. Οι πόλεις συμβολίζονται με ευδιάκριτο σχέδιο. Συνολικά υπάρχουν τέσσερις: Το Dawnsmoor, το Forge, το Riverwatch και η Tamalir. 


Δρόμος

Δρόμοι και Γέφυρες
Αν βρίσκεστε ήδη σε εξάγωνο δρόμου ή σε γέφυρα, μπορείτε να ξοδέψετε οποιοδήποτε ζάρι για να μετακινηθείτε σε διπλανό εξάγωνο κατά μήκος του δρόμου ή να περάσετε την γέφυρα. Δεν χρειάζεται να ταιριάζει το ζάρι στο εξάγωνο στο οποίο μετακινήστε. 


Γέφυρα

Διαβαίνοντας Ποταμούς
Οι ποταμοί είναι μπλε γραμμές που διατρέχουν τις άκρες των εξάγωνων κι εμποδίζουν την κίνηση. Δεν μπορείτε να περάσετε στο άλλο εξάγωνο με ζάρι που ταιριάζει στο έδαφος. Αντί αυτού, θα πρέπει να ξοδέψετε ένα ζάρι έχει το σύμβολο του νερού ή ένα ζάρι Wild.  


Ποταμός
Παράδειγμα Κίνησης



Comments