Star War: Armada-Interdictor Πακέτο Επέκτασης





Τυλιγμένο σε πέπλα μυστικότητας το Interdictor είναι η απάντηση της Αυτοκρατορίας στην άπιαστη απειλή της Επανάστασης. Σχεδιασμένο ως κάτι παραπάνω από μία πολεμική πλατφόρμα, φέρει προηγμένους βαρυτικούς προβολείς, ικανούς να βγάλουν από το υπερδιάστημα οποιοδήποτε σκάφος. Το τρομακτικό αυτό σκάφος περιμένει κρυμμένο στις διαδρομές του υπερδιαστήματος για να πιάσει ανυποψίαστους Επαναστάτες πλοιάρχους. Αν δεν γίνει κάτι με αυτήν την απειλή, το Interdictor θα κάψει τις βασικές οδούς διαφυγής της Συμμαχίας και θα στραγγαλίσει την τελευταία ελπίδα του γαλαξία για ελευθερία. 

Το Interdictor ανήκει στην κλάση Immobilizer 418, μία παραλλαγή της κλάσης βαρέων καταδρομικών. Διαθέτει τέσσερεις βαρυτικούς προβολείς, σχεδιασμένους να ρίχνουν από το υπερδιάστημα όλα τα σκάφη. Αντικειμενικός σκοπός είναι να παρεμποδίσουν τις καταδρομικές επιθέσεις των Επαναστατών κόβοντάς τους από την διαφυγή. Το βαρυτικό πεδίο που δημιουργεί το σκάφος εμποδίζει τα σκάφη να μπουν στο υπερδιάστημα κι έτσι τα εγκλωβίζει. διαθέτει 20 τετραπλά κανόνια λεϊζερ και 24 μαχητικά ΤΙΕ. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Η συσκευασία περιέχει:
1) Το μοντέλο
2) 2 δείκτες εντολών
3) 2 κάρτες Σκαφών
4) 14 κάρτες αναβάθμισης
5) 18 διαφορετικές μάρκες.


ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ

  • Admiral Konstantine: At the start of each Status Phase, for each enemy ship at distancw 1-5 of at least 2 friendly medium or large ships, you may increase or decrease that enemy ship's speed by 1 to a minimum of speed 1. 
  • Admiral Titus
  • Commandant Aresko
Flight Commander
Quad Laser Turrets
Engineering Team
Fighter Coordination Team
Leading Shots
MS-1 Ion Cannons
G7-X Grav Well Projector
Targeting Scrambler
  • G-8 Experimental Projector
  • Grav Shift Reroute
  • INTERDICTOR  

Comments